Foto: Instagram/@bridgetbragerhair

Frizure koje će dominirati u 2024. godini

Početak
19/12/2023

Uzbudljive promene i inovacije u svetu frizura već su na pomolu 2024. godine, a stručnjaci predviđaju da će nekoliko ključnih trendova zavladati svetom frizerskih salona.

Ako je 2023. bila godina kada je “tihi luksuz” zavladao, 2024. će posebno prigrliti ovaj trend i još više ga popularizovati. Posebno kada je reč o kosi, trendovi kao što su ukrasi za glavu i punđe će biti u fokusu.

U nastavku vam donosimo frizure koje će imati najveću popularnost u 2024. godini, po proceni mnogih svetskih stručnjaka.

Trake za glavu

Trake za glavu uočene su na modnim pistama za proleće/leto 2024., a nedavno i na poznatim ličnostima, kao što su Jennifer Lawrence. Ako niste spremni za puni Blair Waldorf izgled, zadržite elegantan i jednostavan stil s minimalističkom crnom trakom.

Bogata bakarna boja

Ako su nedavne promene frizure kod poznatih ličnosti kao što su Hari Nef i Meredith Dukburi bilo kakav pokazatelj, ova sjajna nova nijansa crvene biće glavna boja 2024.

Velike punđe

Podignuta punđa je večni klasik i dobija novu popularnost s predimenzionalnim izgledom. Ovaj stil koji je Justine Marjan kreirala za Oliviju Culpo dolazi u kombinaciji sa tri glavna trenda – mašne, punđe i pletenice u jednom.

Choppy bob

Bob frizura ne ide nikuda i nastavlja da bude popularna, ali postaje malo opuštenija. Samo pogledajte frizure koje su nedavno debitirale Laura Harrier, Emma Chamberlain i Lady Gaga…

Honey blue

Još jedna boja u trendu pred ulazak u novu godinu? Ova topla, srednja nijansa plave nedavno je primećena na mnogim poznatim ličnostima, uključujući Rijani i Adel.

Nouveau mašne

Očekujte da će se trend mašne isnpirisan baletom zadržati, iako vam možda deluje drugačije. Na primjer, stručnjaci predviđaju da postoji mogućnost da se vide mašne, upravo kakve su viđene na reviji Christian Siriano za proleće 2024. i velike mašne, poput one na glavi Sarah Jessice Parker.

Pored predviđanja stručnjaka sa ove tačke gledišta, postoji mogućnost da naredne godine “izađe” i neki novi trend frizura, o čemu ćemo posebno pisati.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Šminka i nega u isto vreme – puderi sa serumom

Sledeći članak

Luksuzni manikiri koji privlače svačiju pažnju

Ne propustite

Izdvajamo nekoliko razloga zbog čega nije dobro nositi šminku svaki dan

Zbog određenih ideala o lepoti koji su nametnuti ženama, postalo je nezamislivo

Tri najvažnija slova leta – SPF i šta sve morate da znate o zaštiti od UV zračenja

Biti na odmoru ne znači nužno da po svaku cenu treba da

Džulija Roberts nije više zanosna crvenokosa: glumica prešla u plavuše

Džulija Roberts opredelila se za plavu boju kose i svoj prepoznatljivi crvenokosi