/

Dior, Céline i Jacquemus u Beogradu – zavirite sa nama na prodajno mesto

Foto: LA VIE EN ROSE

Beograđani su navikli da poznate prestižne brendove viđaju isključivo u izlozima tokom posete inostranstvu. Međutim, za sve dame i ljubitelje mode ovo je sjajna vest – u srpsku prestonicu stigla su tri prestižna brenda čiju smo garderobu i aksesoare gledali samo u magazinima tokom ispijanja kafe u Beogradu.

Foto: LA VIE EN ROSE

Dior, Céline i Jacquemus sada su tu, na dohvat ruke, svima koji raspolažu debljim novčanikom. Za one skromnije, izlog će poslužiti kao dobra inspiracija i podstrek za ostvarivanje snova.

Sigurno možete i pogoditi gde će se ovi komadi prodavati…

Foto: LA VIE EN ROSE

A gde drugde nego u TC Galerija i luksuznoj prodavnici MiaMaya. I ako bismo lično voleli da zasebne prodavnice ovih brendova vidimo na Vračaru, Dorćolu… (za šta je ipak potrebno ispunjavanje mnogih životnih uslova i standarda), ipak smo zadovoljni što je u Beograd došao deo luskuznog modnog sveta.

U ponudi su luksuzni i unikatni odevni predmeti, izrađeni od najfinijih materijala, kao i modni aksesoari iz novih kolekcija pomenutih francuskih modnih kuća.

Lepo je otići i pogledati samo šta znači “kvalitet opravdava cenu”, jer iza svakog komada stoji ručni rad i od po nekoliko dana.

Foto: Instagram/@miamaya

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije