Čuveni film “Đavo nosi Pradu” dobija svoj nastavak? Donosimo vam sve detalje o tome

Početak
10/07/2024

Nastavak modnog filma iz devedesetih, “The Devil Wears Prada” je u pripremi, navode svetski mediji.

Originalni film postao je klasik kada se pojavio pred publikom 2006. godine. Pored fantastične mode, veliki deo njegove privlačnosti dugujemo glumačkoj postavi: Meryl Streep, Emily Blunt, Anne Hathaway, Stanleyja Tuccija, Adriena Greniera, Simona Bakera i Gisele Bündchen…

Šta mislite, ko će se od glumaca pojaviti u drugom delu? Mi smo nestrpljivi da saznamo, a u nastavku pročitajte sve što smo za sada uspeli da saznamo o nastavku filma “The Devil Wears Prada”.

Prema ranim izveštajima, glumica Meryl Streep će se vratiti kao glavna urednica modnog magazina, Miranda Priestly, dok je Emily Blunt takođe potvrdila da će ponovo igrati Emily Charlton. I pored značajnih paralela sa njenim likom Andy Sachs u poslednjih nekoliko godina, još uvek nema reči o tome da li će se Anne Hathaway vratiti u svojoj zapaženoj ulozi. Glumica je izrazila neodlučnost po pitanju mogućnosti nastavka, rekavši za E! News u martu: “Ne mislim da će se nastavak te priče ikada desiti.”

Obožavaoci originalnog filma izrazili su svoje oduševljenje iako je čitava priča o snimanju nastavka još uvek pod znakom pitanja.

Prema pisanju Variety, scenaristkinja originalnog filma, Aline Brosh McKenna, trebalo bi da radi i na nastavku. Priča koja se razmatra fokusira se na Mirandu koja se suočava sa “distopijskom realnošću poslovanja magazina nakon dvehiljaditih” i suprotstavlja se svojoj bivšoj asistentkinji Emily Charlton (Blunt) koja je sada “visoko rangirani izvršni direktor u luksuznoj grupi poput Keringa ili LVMH-a”. Da li će ovo zaista biti tako, ostaje nam da ispratimo. 

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Zanimljivost izvučena iz knjige – ko je zapravo bila Zone Zamfirova o kojoj je pisao Stevan Sremac?

Sledeći članak

Od srca do eksponata – unutar Muzeja prekinutih veza u Beogradu

Ne propustite

Priča o poznatom umetniku koji je svoju sliku ostavio u zalog hotelu “Moskva”

U tekstu pred vama pročitajte zanimljivu priču koja se krije iza zidova

Nismo bili spremni za vanvremensku pop-art izložbu “Sve boje Vorhola” u Beogradu

Izložba čuvenog pop-art umetnika Endija Vorhola otvorena je 8. jula u Galeriji “Salon”,

Od srca do eksponata – unutar Muzeja prekinutih veza u Beogradu

Muzej prekinutih veza je koncept koji je prvi put zaživeo 2010. godine