/

Budite elegantni i tokom jeseni uz komade koji će vaš stil učiniti savršenima

Foto: Pinterest

Dok neki i dalje žale zbog kraja leta, mnogi su jedva čekali da vide prvo jesenje lišće i slušaju kišu, ali i da spremno uskoče iz letnje u udobnu, jesenju garderobu. U daljem tekstu, 𝐋𝐀 𝐕𝐈𝐄 𝐄𝐍 𝐑𝐎𝐒𝐄 vam preporučuje elegantne odevne komade za jesenje dane.

Mantil

Jesenji mantili zrače elegancijom. Pogodni su za kišu, a mogu se kombinovati i uz cipele, ili opušteniju varijantu. Kada je isuviše hladno za blejzer, ili kratke jakne, mantl će vas dovoljno ugrejati.

Blejzer

Blejzeri se mogu kombinovati uz garderobu koju nosimo u svim prilikama. Elegantan i topao jesenji blejzer pun je pogodak za jesenje dane.

Košulje

Košulje su uvek popularne, koje god da je doba godina. Bela kvalitetna košulja odlično ide uz ovo godišnje doba i može se kombinovati i uz džins, ili pantalone i suknje.

Karirana garderoba

Karirane košulje, suknje i pantalone se savršeno uklapaju uz jesen. Najčešće karirane nijanse su camel ili nude varijante, a i karirana crvena je odlična ako želite da se istaknete.

Džemperi

Džemperi su nezaobilazan komad garderobe za jesen, što zbog topline, ali i zbog elegancije. Džemberi na zakopčavanje, dugi džemperi, sa rolkom i kragnom, svaki je pogodan za ovo godišnje doba. Džemperi bez rukava se mogu kombinovati i sa košuljom.

Detalji poput jesenjih šalova

Jesenji šalovi sa kariranim dezenom, ili u jesenjim bojama mogu objediniti autfit koji nosite i dati notu opuštenosti i elegancije istovremeno.

Ovo godišnje doba je najzahvalnije kada je odevanje u pitanju, zato što vam nudi široki izbor garderobe. Mogućnosti kombinovanja i “eksperimentisanja” veće su nego kada je neki drugi period godine u pitanju. S toga, dočekajte ovu jesen sa osmehom i uživajte u sopstvenom stilizovanju.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije