Foto: Simple Retro/Pinterest

Boje odeće u koje vredi investirati ovog proleća

Početak
24/03/2024

Proleće je definitivno jedno od omiljenih godišnjih doba većine ljudi (osim onih sa alergijom na polen). Šalu na stranu, kada govorimo o ovom periodu, na pamet nam padaju vesele boje odevnih komada koje stupaju “na snagu”, nakon zimske, debele garderobe.

Ove sezone, definitivno vladaju puter žuta, kao i bela. Ove boje simbolizuju radost, ponovni život, buđenje prirode, ali i izazivaju bolje raspoloženje kod pojedinaca, s toga se neretko pada izbor baš na njih.

Pored ove dve navedene, tu su još neke kojima možete upotpuniti svoj ormar.

U nastavku smo iz tog razloga za vas pripremili paletu boja u koje vredi investirati ovog proleća, kao i primere komada u određenim bojama.

Bela

Neutralna i potpuno čista, bela boja je savršen izbor, kojim ne možete da pogrešite kada je reč o odabiru idealne boje za proleće. Mnogi je izbegavaju jer se “lako prlja”, ali smatramo da je bela veoma specifična boja koja se lako kombinuje sa većinom drugih.

Maslinasto zelena

Maslinasto zelena je možda i naša omiljena boja, iz razloga što simbolizuje snagu, ali je u drugu ruku i nežna, vrlo elegantna.

Crvena

Crvena, na radost, znate kako kažu, ali pored toga, crvena je idealna boja da iskažete svoju nežniju crtu i stilu podarite senzualan izgled tokom proleća.

Puter žuta

Puter žuta je “nova” boja koja je zaludela mnoge pripadnice lepšeg pola. Ova boja, savršeno se kombinuje uz krem varijante, a tom kombinacijom delovali biste kao da polako prizivate i leto.

Svetlo plava

Ova boja je uvek dobrodošla sa lepim vremenom. Nema greške kada proleće stupi na snagu, da stupi i ona u vašem izboru. Ona, baš poput prethodne kombinacije, pored proleća, podseća i na leto, koje je “iza ćoška”.

Braon

Boja koja seća na jesen, ali koja u kombinaciji sa nekim svetlijim nijansama može biti savršen izbor na početku proleća kada nas kiše ne napuštaju. Braon trench mantil ili braon duga suknja, na vama je izbor.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Nylon trench mantile su svi želeli i davne 1961. u Beogradu

Sledeći članak

(Prolećni) must have komadi u ormaru svakog muškarca

Ne propustite

Da li znate kako je preplanula koža postala popularna zahvaljujući Coco Chanel?

Ranije bela koža je bila znak da ste deo viskog društva i

Bili smo u bekstejdžu revije Ralph Lauren u Milanu i zabeležili najlepše momente

Ekskluzivno na LA VIE EN ROSE pogledajte inovativnu mušku kolekciju brenda Ralph

Alesandro Mikele zna šta radi – pogledajte njegovu prvu kolekciju za modnu kuću Valentino

Do ponedeljka ujutru, ovoletnja Milanska nedelja mode protekla je uglavnom po scenariju.